Käynnistä tarkistustehtävät

Täydellinen tarkistus -tehtävä sisältyy oletuksena Kaspersky-sovellukseen. Tämän tehtävän suorittamisen aikana sovellus tarkistaa muistin, käynnistysobjektit ja kaikki tietokoneen sisäiset levyt virusten ja muiden haittaohjelmien varalta.

Suorita tietokoneen täydellinen tarkistus

Pikatarkistustehtävä sisältyy oletuksena Kaspersky-sovellukseen. Tämän tehtävän suorittamisen sovellus tarkistaa tietokoneesi kriittiset alueet (muistin, käynnistysobjektit ja järjestelmäkansiot) virusten ja muiden haittaohjelmien varalta.

Suorita tietokoneen pikatarkistus

Voit myös suorittaa Täydellinen tarkistus- tai Pikatarkistus-tehtävän My Kasperskyssa. Saat lisätietoja tietokoneen tarkistuksen suorittamisesta My Kasperskyssa My Kasperskyn tuesta.

Voit ajoittaa Täydellinen tarkistus- tai Pikatarkistus-tehtävän.

Ajoita tarkistustehtävä

Voit tarkistaa yksittäisen objektin (kuten sisäisen levyn, kansion, tiedoston tai siirrettävän levyn) viruksilta ja muilta haittaohjelmilta.

Tarkista valittu kohde

Kun ulkoinen levy yhdistetään tietokoneeseen, Kaspersky-sovellus voi aloittaa levyn tarkistamisen automaattisesti, kysyä levyn tarkistamisesta tai olla tekemättä mitään. Voit valita yhden vaihtoehdon Ulkoisen levyn tarkistus -asetuksista.

Valitse toiminto, jonka sovellus suorittaa, kun ulkoinen levy yhdistetään tietokoneeseen

Voit tarkastella tehtävän tarkistustuloksia Raportit-ikkunassa.

Katso myös

Tarkistustehtävät

Tiedoston virustorjunta